Welkom bij postzegelhandel "De Maaskant"

We heten u van harte welkom op de website van postzegelhandel "De maaskant". Al jaren zijn wij uw vertrouwde adres voor al uw artikelen op het gebied van postzegelverzamelingen. In 2010 hebben we onze winkel verkocht, maar dit houdt niet in dat wij u niet meer van dienst kunnen zijn. In tegendeel, doordat we nu alleen online aanbieden, zullen onze prijzen nog scherper zijn dan voorheen!

Vergelijk voor de aardigheid uw huidige prijzen eens met onze aanbiedingen. U zult versteld staan!

Op onze website vindt u wekelijks een update van nieuw uitgekomen zegels vanuit de gehele wereld. Kijk hiervoor bij de rubriek "Alle landen en zegels" Uniek! Wilt u niet op land zoeken maar op kenmerk, vul dan trefwoorden in in het zoekvenster. Om de beste zoekresultaten te krijgen raden wij u aan om trefwoorden in enkelvoud te gebruiken. Nergens zult u een zo uitgebreid aanbod vinden als bij postzegelhandel "De Maaskant".

Kijk gerust rond en verbaas u over de scherpe aanbiedingen. Mocht u nog vragen hebben of u merkt onvolkomenheden op, neem dan contact met ons op via ons contactformulier 

Ook verkopen wij op Del Campe u vindt ons bij verkoper 12345_12345. 

 

 

BELANGRIJK !!! lees dit voordat u iets bestelt of een abonnement neemt!

Helaas leveren wij alleen nog maar aan klanten die een nieuwtjesabonnement hebben lopen. 

Door de toenemende drukte en vaak nogal lange levertijden wat betreft nabestellingen hebben wij hiertoe besloten. Heeft u een abonnement bij ons dan alleen kunt u  nabestellen.

 

Abonnementen:
Neemt u een abonnement, dan krijgt u van ons een contract thuisgestuurd dat u dient te ondertekenen in tweevoud; één voor u en één voor ons.
Een abonnement kunt u op ieder gewenst moment beeindigen; houdt er wel rekening mee dat zegels die op dat moment voor u onderweg zijn, alsnog afgenomen dienen te worden.

Laatst aangepast op zaterdag, 10 november 2012 09:28
 
Postzegelhandel "De Maaskant", Powered by Wepp